مشاوره حقوقی رایگان - چک کردن گوشی در استخدام

میخواستم بدونم برای افراد درجه یک فردی که مورد گزینش قرار داره فقط سیم کارت هایی که به اسمشون باشه مورد بازرسی هست یا خود گوشی که به اسمشون ثبت هست چک میشه؟ یعنی اگر سیم کارتی به اسم شخص دیگر داخل گوشی باشه باز کنترل میشه و قابل دسترسی هست؟

پاسخ ها :

چک کردن گوشی در استخدام چک کردن گوشی گزینش استخدامی استخدامی