مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در صورت طلاق از طرف زوج

با سلام بنده 4 سال پیش اعسار از مهریه دادم تقسیط شده پیش قسط و اقساط را واریز می کنم به موقع. الان اگر بخواهم یک طرفه درخواست طلاق بدهم(توسط زوج): 1- مهریه را یک عمر به صورت اقساطی باید پرداخت کنم؟
2-از حقوق بخش خصوصی فعلی و بعدا از محل حقوق بازنشستگی بنده چه میزان می تواند زوجه توقیف و وصل کند؟
3-بعد از فوت من در صورت نداشتن هیچ اموالی و هیچ مال الارث از سمت من و به نام خودم، از فرزند یا همسر دوم امکان وصول مهریه دارد؟(فرضا حقوق بازنشستگی من دریافتی توسط همسر و فرزند چه دختر چه پسر)؟
4-دادخواست تعدیل اقساط مهریه بعد از ازدواج دوم و صاحب فرزند شدن آیا ممکن هست و نتیجه می دهد که زمان اقساط طولانی تر بشود؟
5-را دیگری برای خانم بعد از طلاق جهت وصول مهریه و اقساطش درصورت نداشتن مال و اموال منقول و غیر منقول به نام من(زوج)وجود دارد؟(یعنی مال و اموال خانم دوم یا فرزندان که به نام خودشان باشد یا سهم الارث از اموال مادرشان باشد((مادر=خانم دوم)) یا حقوق آنها و سهم از حقوق بنده؟؟؟؟- بنده هم اکنون فرزندی ندارم- 6-امکان صلح و توافق یا بذل مهریه و درواقع پرداخت قسمتی از مهریه و بذل مابقی و اتمام مساله مهریه بعد از طلاق هم وجود دارد؟(در حالی که اقساط بابت مهریه پرداخت می شود هر 10 ماه یکبار) با تشکر

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
ابتداعا باید عرض کنم که می‌توانید دادخواست طلاق به صورت یکطرفه را تنظیم نمایید ولی باید طبق همان تقسیط صورت گرفته مهریه را پرداخت نمایید بعلاوه بعد از فوت شما اگر اموالی داشته باشید به جای مهریه برداشته میشود ولی در غیر این صورت از هیچ شخص دیگر وابسته به شما حتی پدر یا همسر جدیدتون نمیتوانند مطالبه کنند. ضمنا شما هر وقت بخواهید میتوانید با توافق طرفین مهریه را صلح یا از طرف زوجه بذل نماید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این سوال ابعاد گسترده ای دارد چرا که یک سوال ساده نیست و نمی‌توان بدون بررسی اسناد و مدارک و مطالعه پرونده جواب قطعی داد