مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حیاط به پارکینگ

سلام
ما در اپارتمانی زندگی میکنیم
که3 طبقه تک واحدی دارد و مالک هر سه خودمان میباشیم برگ پایان کار ساختمان هم داریم ولی فاقد پارکینگ میباشد (در برگ پایان کار ذکر شده مساحت پارکینگ اخذ عوارض از سه واحد ولی به دلیل این که حیات میباشد و سقف ندارد حیاط ما هم 40 متر میباشد
برای ارتفاع و طول عدد و مساحت ذکر نشده ) در ضمن ملک ما دو بر ( دو کله) میباشد

میخواستیم بدونیم برای حیاط که درب عابر رو داره میشه درب پارکینگی احداث کرد ؟

یا به طور کلی میتوان حیاط رو تبدیل به پارکینگ کنیم؟ چه
مجوز هایی از شهرداری باید اخذ بشود ؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ بابت عدم احداث پارکینگ عوارض از شما گرفته اند چون حیات جزو مشاعات است فلذا نمی توانید حیاط را به عنوان تبدیل به پارکینگ سندی تقاضا کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم ابتدا باید به شهرداری مراجعه کرده و بر اساس قوانین مجوزهای لازم را از بخش ماده 100 دریافت کرده و بر اساس آن فرآیند تعویض در و ..را ادامه دهد.