مشاوره حقوقی رایگان - مدارک لازم دادگاه تغییر جنسیت

سلام.من آزمایش خون هورمون(قبل هورمون تراپی) و نامه روانپزشک رو دارم و تو همین هفته اولین دادگاه رو دارم.چه مدارک دیگه این نیازه که حتما با خودم همراه داشته باشم؟؟
آزمایش کاریوتایپ رو ندارم البته،بعد خود قاضی ارجاع میدن به پزشک قانونی یا رد میشم بخاطر همین یدونه مدرک؟؟
عکس 3در 4 هم ندارم و چهره هم کمی تغییر کرده واجبه عکس حتما؟
ممنونم?

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ارجاع می دهند به پزشکی قانونی همان نامه روانپزشکی فعلا کافیه