مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در ثبت نام کنکور

سلام
من دانشگاه قبول شدم و خودم به طور اتفاقی متوجه شدم محل اخذ مدرک دیپلمم رو حین ثبت نام کنکور اشتباه وارد کردم و به همین دلیل سهمیه قبولیم از منطقه دو تبدیل شده سه.الان که دانشگاه قبول شدم و یک ترم رو هم خوندم ممکنه قبولی من لغو شه؟و اینکه ممکنه موقعی که میخوام بعد از فارغ‌التحصیلی برای طرح انسانی اقدام کنم با توجه به تعهدات متفاوت این دو منطقه به مشکل بخورم و مدرکم رو به من ندهند؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام محتمل است از ارگان مربوطه پیگیری بفرمایید

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام، اگر قبولی شما لحاظ شده و شما ثبت نام شدید این به منزله تشخیص نهاد مربوطه و پذیرش شرایط شماست. اینکه بعدا به بدلیل عدم توجه ثبت نام کنندگان و ... پس ازرسپری شدن مدت عمرتون به این موضوع اشاره و بهانه ای از باب عدم صلاحیت لحاظ شود غیر قانونی است زیرا ثبت نام کننده باید ابتدای امر شرایط شخص و صلاحیت های لازم و مدارک شخص رو بررسی کنند و بعد بنابه احراز صحت ثبت نام نمایند.