مشاوره حقوقی رایگان - ساخت انباری در پارکینگ اختصاصی

سلام من یک واحد خریداری کردم که انباری نداشت در پارکینگ اختصاصی خودم بدون هیچ مزاحمتی انباری زدم که نه به نمای ساختمان اسیب زده نه اینکه دیده میشه یک جای خارج از دید آیا میتوانند از من شکایت کنند نه اینکه ماشین را که میگذارم از محدوده پارکینگ خارج میشود و هیچ مزاحمتی ندارد.

پاسخ ها :

ساخت انباری در پارکینگ اختصاصی انباری پارکینگ مشاعات ساختمان ساختمان