مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث خودرو

پدرم تازه فوت کرده من وخواهرم وارث هستیم ماشین رو برای فروش گذاشتیم پول فروش ماشین رو خریدار برای خواهرم واریز کرده برای من هیچی واریز نکرده خواهرم میگه بعداز پرداخت عوارض وخرج های دیگه پولم رو میده فردا باید برم دفترخونه امضا کنم ایا بعد از امضا اگر پولم رو نداد یا دیر داد آیا میتونم علیه خیانت در امانت شکایت کنم به نظر شما باید چی کار کنم دچار مشکلات حقوقی نشوم

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.خیانت درامانت نمی باشد.ازخواهرتان نوشته بگیریدکه ظرف مدت مشخص پول رابه حساب شماواریزکندودرصورتی که واریزنکردروزانه فلان مبلغ بعنوان وجه التزام بپردازد.

عباسعلی باقیان

جناب آقای عباسعلی باقیان :

با سلام و احترام ، تا سهم خود را نگرفتی امضا نکن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از خواهرتان رسید بگیرید و سپس امضاء کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا ثمن معامله را دریافت نمایید و بعد سند مالکیت را امضا و انتقال بدهید