مشاوره حقوقی رایگان - لواط به اجبار

سلام من یک پسر 16 ساله هستم از این موقع که پیام رو می‌فرستم. من دو هفته پیش داشتم پیاده به جایی می رفتم یه یک آقایی که قبلا میشناختم و در شهر ما اسمش رو خیلیا میشناسن با ماشین جلوی من رو گرفت و با اصرار زیاد و به صورت زوری و کلامی من رو سوار ماشین کرد و گفت میرسونمت اون جا کی میخوای بری وقتی سوار ماشین شدم در ها رو قفل کرد و دستم رو محکم گرفت و دستمو رو ول نمی‌کرد من خیلی ترسیده بودم
45 دقیقه من رو تو ماشین نگه داشت و نمیزاشت برم و از من میخواست از پشت از روی شورت به من تجاوز کنه من هم ترسیده بودم با زور راضی شدم اگه رازی نمی‌شدم میخواست من رو لخت بکنه و کار رو انجام بده
بعد من رو برد یه جایی که کسی نیست و تو ماشین کار رو انجام داد
بعد از اون موقع هفته بعد او من رو دوباره دید و من رو دوباره سوار کرد و دوباره اون کار کرد و این دفعه اب منی شو ریخت روم و پاک کرد
من از اون موقع حالم خیلی بده از همه چی میترسم این آقا در منطقه ما یک کوچه پایین تر از ما می شینه و از ساعت 4 تا شب منطقه ما رو دور میزنه من خیلی میترسم دیگه بیرون نمیرم اصلا نمیتونم تو منطقه خودم برم بیرون میترسم من رو دوباره ببینه و سوارم کنه چند روز دوباره من رو دید با ماشین اومد سمتمم شانس آوردم دوستم اونور بود و اومد جلوم ماشین حرف زد گفتم نمیخوام سوار شم رفتم جلوتر بازم اومد تو همون لحظه دوستم اومد رفتم پیشش نشستیم با هم اون یارو 3 بار رفت و اومد اگه من از کنار دوستم تکون می‌خوردم میومد سراغم
اگه تک باشم میاد سراغم با کسی باشم نمیاد
میترسم امنیت ندارم
میخوام مسجد محلمون برم نمیتونم برم از ترس اون حالم اصلا خوب نیست
به یکی از مسجد ها گفتم گفت شنبه برو یک نامه هست اون رو پر کن اونا خودشون پیگیری میکنن
نمیدونم چیکار کنم
میخوام امنیت داشته باشم هر جا بتونم با خیال راحت برم نه با استرس
برگشتی از مدرسه هم می‌ترسم وقتی از واحد پیدا میشم سریع میرم به سمت خونه تا اون با ماشین نیاد و منو ببینه
میشه سریع یک راه حلی بدید ممنون
میخوام این یارو به سزای اعمالش برسه
فقط من نیستم رو خیلیا این کار رو انجام داده لطفاً کمک نمیدونم باید چیکار منم یه راه حلی به من بدهید در سریعترین زمان خیلی ممنون.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست جی پی اس گوشی کنید در محل جرم حضور داشته است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا به پدر و مادر خودت اطلاع بده و نگران نباش شما قربانی هستی ثانیا با شماره 123 سریعا تماس بگیر مطلب را بگو‌ ثالثا به نزدیکترین دادسرا محل زندگی مراجعه کن و مطالب را به سرپرست دادسرا و معاون دادستان اعلام کن سریعا پیگیزی خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دادسرای محل اقامت خود مراجعه نمائید و این موضوع را به دادستان گزارش دهید.