مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من قیم خواهرم هستم آیا شوهرش می‌تونه بدونه دادن مطالباتش بعد از سی سال اونو طلاق بده در ضمن ایشون توی خونه ی شوهرش دچار افسردگی شده متشکر میشم راهنمایی کنید چطور میتونم حق وحقوقش را بگیرم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید مهریه خواهرتون را مطالبه کنید و زوج اگر بخواد طلاق بده مهریه را و سایر حقوق مالی زوجه را پرداخت کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما قیمش هستید وکیل براش بگیرید.
سوال خیلی کلی است.
یک جلد کتاب حقوق خانواده جواب سوال شماست!!!