مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت استخدامی پس از اجرای حکم انفصال موقت

سلام. کارمند پیمانی آموزش پرورش هستم، با درخواست استعفام موافقت نشد. به دلیل غیبت از کار حکم انفصال موقت برایم صادر شد. آیا در این زمان امکان استخدام شدن در دستگاه دیگری دارم یا خیر؟

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام بله چون حکم قضایی نیست میتواند زیرا حکم انفصال برای ان کار از طریق مرجع اداری صادر شده