مشاوره حقوقی رایگان - لایحه رفع نقص

سلام،از طرف شعبه دادگاه اعلام کردن برای پرونده تامین خواسته،کسری هست و باید برگه وجه التزام که جدا دادخواستش رو‌ داده بودم( چون نمی دونستم باید باهم درخواست بشه) به پرونده اضافه بشه، گفتن برو لایحه بزن و‌اضافش کن، متاسفانه جواب درستی به من ندادن که چطور و از کجا بزنم؟ حالا سوالم اینه؛ آیا لایحه رو باید از دفتر خدمات قضایی ارسال کنم؟ یا خودم می تونم تایپ و بعد پرینت رو ببرم شعبه و شخصا بخوام رو‌پرونده اضافه کنن؟ توی لایحه تاریخی که مستاجرم ملک رو تحویل داده(90 روز دیرتر) رو ذکر کنم؟!ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اقدامات خود را از طریق دفتر خدمات قضایی انجام دهید