مشاوره حقوقی رایگان - عدم ایفای تعهدات

سلام. وقت بخیر.
بنده 12 سال پیش زمینم را به یک پیمانکار تحویل دادم تا ایشان به صورت مشارکتی 8 واحد مسکونی و 4 واحد تجاری احداث کنن که 2 واحد مسکونی و 1 واحد تجاری (مغازه) را به من تحویل بدن. در قرارداد ایشان باید دو راه پله مجزا احداث میکرد ولی فقط یه راه پله احداث کرد و هیچ مغازه ای به بنده تحویل نداد از طرفی با اینکه طبق قرارداد می بایست واحدهای مسکونی من دارای پارکینگ و انباری می بود ولی هیچکدام از واحدهای من دارای پارکینگ و انباری نیست.
ایشان بعدها بعد از تکمیل آپارتمان بهانه آورد که طبق قوانین شهرداری زمین شما تجاری نبود و من نتونستم واحد تجاری احداث کنم و بنده در جواب گفتم اگر قرار بود واحد تجاری ساخته نشه من اصلا زمینم را مشارکتی نمیدادم. ( البته چون خیابان ما 14 متری بود خیلی از همسایه ها مغازه احداث کردن و جریمه اون رو پرداخت کردن)

بطور خلاصه ایشان مغازه و پارکینگ ها را در قرارداد تعهد کرد ولی گفت طبق قوانین شهرداری امکان ساخت مغازه در زمین شما نبود آیا بنده می توانم حداقل خسارت عدم ایفای تعهد را از ایشان بگیرم؟
یعنی خسارت دو باب مغازه و راه پله جدا را به نرخ کارشناسی؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست ابتدا ایفای تعهد ایشان را درخواست کنید و در صورتی که امکان‌پذیر نباشد می‌توانید خسارات خود را مطالبه کنید