مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه قرضی

عرض سلام من 4 ماه قبل مبلغی به دوستم قرض دادم وقول داده بود که ظرف مدت یکماه پس دهد ولی هرروز به عقب می اندازد من فیش واریزی وجه راکه به حساب خودش واریز شده رادارم آیا میتوانم باداشتن فیش واریزی وشاهد میتوانم شکایت کنم سپاسگزارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
ابتدا برای ایشان یک اظهارنامه ارسال نمایید
سپس به بانک مراجعه و پرینت گرفته مهر بانک داشته باشد
دادخواست مطالبه وجه دهید