مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ساخت

من دوتا باغ دارم در اول روستا چسبیده به بافت که دوسال قبل طرح هادی اجرا شد روبروی من که دامنه کوه هست را قطعه بندی کردند بنیاد مسکن و جز بافت شد اما باغ من نشد در حال حاضر دوباغم را تجمیع کردم و سند گرفتم در ان ی خانه باغ قدیمی هست که اب و برق گاز روستا را دارد میخواهم انرا بزرگ کنم چون ما از پایتخت به اینجا مهاجرت کرده ایم و چهار نفریم و فقط همین یک اتاق را داریم جایمان تنگ است خواستم بدونم از کدام راه بهتر است دنبال ساخت بروم
1) درخواست الحاق بافت موردی دهم چون این مدت ما ساکن دائم بودیم و هستم چون برق بنده در تهران کیلوواتی 16 بود اینجا که امده ایم کیلو واتی60 شده با اینکه فقط یک اتاق داریم و وسایل برقی مانند تهران نداریم هزینه برقمان درسته مصرفش کم است اما قیمتس سه و نیم برابر تهران می اید
2) یک و
فونداسیون بغل همون اتاق 40 متری زده ایم و رویش اهن گذاسته ایم همان سه سال پیش ایا میتونیم بسازیم چون مهاجرت کرده ایم به اینجا و ساکن دایم شده ایم و کار تولید کشاورزی میکنیم
کدام راه بهتر است
ممنون میشم بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.