مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع تلفنی وپیامکی

باسلام
آقای متاهلی
یک سال پیش از طریق تلگرام با زن متاهلی دوست میشن مدتی تماس و پیامک بینشون رد وبدل شده بعد مدتی آقا یه سیمکارت بنام خودش میده به دوستش و به مدت 5 یا 6ماهی با اون سیمکارته پیامک های عاشقونه و تماسهای طولانی مدت داشتن.حال سوال اینه آیا قاضی به درخواست زوجه پرینت دربیاره همه مکالمات و پیامهارو بررسی میکنه یا فقط یه شماره بخصوصی رو؟ و آیا به تماس ها و پیامکهای اون خطی که باهاش تماس برقرار کردن ترتیب اثر هم میده یا توجهی نمیکند؟؟
با تشکر از همه وکلای عزیز

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید ابتدا درخواست استعلام بدهید تا مشخص شود چه سیم کارت‌هایی به نام ایشان است سپس درخواست استعلام تماس و پیامک بدهید