مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

با سلام و درود
بنده سال 96 ضامن وامی شدم که وام گیرنده ابتدا اقساط را پرداخت و سپس به دلیل اینکه نمی توانست اقساط را بپردازد ؛ حساب های ما مسدود و بالغ بر 55 میلیون تومان از حسابم برداشت شد. غافل از اینکه در طی این فرایند وام گیرنده تقاضای تقسیط کرده و قاضی نیز حکم به تقسیط دوباره با مبلغ 500 هزار تومان ماهیانه کرده است. آیا با وجود اینکه وام گیرنده پرداخت اقساط خود را تقبل کرده و اقساط خود را منظم پرداخت می کند، بنده می توانم نسبت برگشت مبالغ کسر شده از حقوقم اقدام کنم.
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اکنون خیر باید تسویه شود و یا مبالغ کسر شده را از وام گیرنده اخذ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از وام گیرنده می توانید مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که ایشان وقفه‌ای در پرداخت داشته باشد خب این حق بانک است می‌بایست از ضامنین حق خود را مطالبه نماید