مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به خدمت نیروی منفک شده

با سلام،بنده در سال 92 به استخدام ناجا در آمده و در سال 97 بعد از 5 سال خدمت صادقانه در نیروی انتظامی منفک شده ام،این در صورتیه که اصلا محکومیت قضایی و یا تنبیهی در پرونده خدمتی نداشته و فقط چندین فقره تشویقی دارم،و با وجود این که خانواده جانباز و اعتقادی میباشم،بنده متاهل بوده و دو فرزند نیز دارم،طی پیگیری مکرر متوجه شده ام که از تحقیقات محلی رد شده ام،با وجود تلاش های زیاد موفق به بازگشت به خدمت نشده ام،از جنابعالی راهنمایی میخواستم،ممنون میشم.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا از طریق عالیترین مقام ناجا بموجب اظهارنامه تقاضا نمایید
اگر طرف سه ماه پاسخی ارایه نشد به دیوان عدالت دادخواست دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که ابتدا از طریق بالاترین مقام ناجا از طریق ارسال اظهارنامه اقدام نمائید.
اگر ظرف مهلت سه ماه پاسخ ارایه نشد از طریق دیوان عدالت اداری اقدام بفرمائید.