مشاوره حقوقی رایگان - نحوه استعلام چک برگشتی و مرحله آخر مطالبه وجه از دادگاه اجرای احکام

چکی سال 94 برگشت خورد با پشت نویسی دوستم وکیل گرفتم و تا مرحله بستن حسابها و توقیف وجه در حساب بدهکار انجام شده حالا نه وکیل جواب درستی بهم میدهد و نه منشی که چک را پشت نویسی کرده از چه طریقی میشود استعلام گرفت که آیا پول هنوز در اجرای احکام هست که نه یکی از این دو نفر مطالبه را گرفته ؟؟؟بنده از ذینفع بودن فقط اسمم در وجه چک نوشته شده است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خود شما می‌توانید به شعبه اجرای احکام مراجعه نمایید