مشاوره حقوقی رایگان - خساتر تصادف در صورت نداشتن گواهینامه

باسلام و احترام
بنده هنگام برگشت از محل کار 150متر مانده به تقاطع راهنمای سمت چپ را زده بودم و در لاین چپ هم رانندگی میکردم و چون میخواستم در تقاطع دور بزنم سرعتم رو هم کم کرده بودم و راهنما هم 150متر قبل تر زده بودم و 1متری تقاطع که رسیدم داخل آینه هم نگاه کردم کسی زیر دست ماشینم نبود فقط یک موتور سیکلت پشت سر ماشینم حدود 5متر عقب تر داشت میومد که چون من راهنمارو از قبل زده بودم و هم سرعت خیلی کمی داشتم و داخل آینه هم نگاه کردم که کسی زیر دستم نبود و موتور هم پشت سرم بود داخل تقاطع دور زدم که یک ثانیه بعد موتور به لاستیک عقب سمت چپم اصابت کرد و که ما به دلیل این که وسط جاده بودیم عکس از صحنه تصادف گرفتیم و هر دو با وسایل نقلیه خودمون اومدیم کنار خیابان.
وقتی افسر اومد بدون این که اصلا تصاویر رو ببینه و یا توضیحی از ما بخواد فقط اعلام کرد که من مقصرم(پراید)
یک موضوعی که فکرم رو درگیر کرده اینه که قبل از اینکه افسر بیاد همراه راکب میگفت که خود راکب گواهینامه نداره و بگو که من پشت موتور بود تا بیمه خسارت رو بده اما من قبول نکردم و گفتم من گواهینامه و بیمه دارم و اگر مقصر بشم مشکلی ندارم اما دروغ نمیگم که راکب شما بودی آیا بیمه باوجود این که افسر من رو مقصر اعلام کرده خسارت موتور سوار رو که گواهینامه نداشته پرداخت میکنه؟

ومورد بعد اینکه افسر از من مدارک خواست و مدارکم رو هم باخودش برد ولی از اون طرف نخواست که دم رفتنش من شاکی شدم و بهش گفتم چرا مدرک موتور سوار رو نخواستی که بعد از موتورسوار سوال کرد گفت مدارک داری یا نه اونم گفت که مدارک موتور تکمیله و منزل هست ولی گواهینامه ندارم و به افسر شک کردم که چرا وقتی گفت گواهینامه ندارم نه موتورش رو توقیف کرد ونه استعلام گرفت که موتور دزدی هست یا نه و نه جریمش کرد بعد بهش گفت هیچ اشکالی نداره شنبه برام مدارکت رو بیار
و قرار شد برم بیمه خسارتش رو بدم
میخواستم ببینم اگر اعتراض بزارم جواب میده و اینکه با رفتاری که از مامور دیدم آیا میشه ازش شکایت مرد که پارتی بازی کرده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
اگر اعتراضی دارید می توانید اعتراض خود را پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بسته به دلایل و مستندات میتوانید اقدام به ثبت لایحه دفاعیه و اعتراض نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نتیجه قابل پیش بینی نمی‌باشد کروکی نیز قابل اعتراض است می‌توانید درخواست کارشناس نمایید