مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه مادر از پدر

سلام خسته نباشید ، مادرم بعد از 40 سال زندگی ، دچار بیماری پارکینسون شده و پدرم نگه نمیدارتش ، میگه بچه ها نگه دارن و ما مهریه بزاریم اجرا میتونیم با توجه به گذر زمان نصف خونه بگیریم ؟ یک ذره بترسه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مهریه مادرتان هر چقدر که باشد می‌توانید آن را مطالبه کنید تا به نرخ روز محاسبه شود

نعمت محمدبیگی

جناب آقای نعمت محمدبیگی :

سلام مادرتون می‌تواند مهریه خود را اجرا بگذارد اگه پدر مالی علاوه بر مستثنیات داشته باشد قابل توقیف و گرفتن به جهت اجرای مهریه می باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله مهریه مادرتان قابل مطالبه می باشد