مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد به دلیل عدم تمکین زوجه

من یک سال خونه اقام هستم با مادر شوهرم نساختم و قهرم کردم ولی من با شوهرم مشکلی ندارم من فقط خونه جدا میخوام و این حق منه
شوهرم گفت من نمیتونم برات خونه بزارم وضعیت مالیم ضعیف و الان رفته استشهاد محلی اورده که اون وضعیت مالیش خوبه و میتونه دوباره ازدواج کنه
به دادگاه گفته من چند بار رفتم دنبالش با ادمای خیر و کلانتری ولی برنگشت
اولا کلانتری دنبال من نیومد اومد دنبال دخترم که ببرتش پیش باباش اخرای هفته بمونه و وقتی دخترو گرفتن دیگر به من ندادن
و اون ادمای خیر که اومدن من فقط گفتم خونه میخوام یعنی درخواستشون رد نکردم
و اخرین نفر که اومد برگشت کل ماه رمضان اونجا پیش شوهرم موندم برگشتم خونه و اون ادم خیر همنو برگردوند موجود میتونه شهادت بده
برگشتم و یک برگه اوردن بهم گفتن ک اینجا امضاکن تا توافقی طلاق بگیری بعد میفرستیمت خونه اقات منم قبول نکردن بعد از این برگشتم خونه اقام و دیگر کسی نیومد سراغم
الان این قانونی که بهت گفته میتونی ازدواج کنی خو ازش نپرسید ک زنت چرا برنمیگرده چرا قهر کرده

پاسخ ها :

ازدواج مجدد به دلیل عدم تمکین زوجه ازدواج مجدد زوج عدم تمکین تمکین