مشاوره حقوقی رایگان - مواجهه حضوری

دو سال پیش شخصی روی بنده اعتراف کرد که مال مسروقه به من فروخته ولی دروغ میگفت و من هم مکررا در دادگاه تکذیب کردم در بازرسیها هم مالی کشف نشد قاضی یکسال حبس نوشت اعتراض زدم تجدید نظر پرونده برای واخواهی مجدد به دادگاه بدوی آمد یک جلسه رفتم و همان حرفها را زدم شخص متهم نیامده بود حالا دوباره جلسه دادگاه دارم برای مواجهه حضوری احتمالا با متهم در دادگاه چه باید بگویم و اگر متهم نیاید تکلیف چیست؟ در ضمن در ابلاغیه نوشته عدم حضور جلب است

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام صرف ادعا جرم ثابت نمیشود برای اثبات باید علیه شما دلیل ارائه کند نفی و عدم قبول اتهام کفایت میکند

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

برای, اثبات ادعای, خودبایدشاهد داشته باشد, ونیامدن ایشان بنفع شمامیشود