مشاوره حقوقی رایگان - نام فرزند در شناسنامه ناپدری

سلام خسته نباشید من حدود دوسال هست که با خانم ایرانی ازدواج کردم که شناسمش سفید بود صیغه 99 ساله با مرد عراقی که کارتش باطل شده دیگ نمیتونه بیاد ایران ولی قاچاقی میاد مشکل چند قطبی داره بچه رو میزنه میندازشون از خونه بیرون الان با من مادرش زندگی میکنن بچه هاش باید شناسنامه بگیرن من میتونم بذارمشون تو شناسنامه خودم گناه دارن
3 تا هستن 9 ساله 18ساله و 17ساله

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر امکان ندارد

ولی امکان اخذ شناسنامه برای فرزندان توسط مادر ایرانی وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بچه ها اگر شناسنامه ندارند می توانید اقدام کنید