مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع معامله

سلام وقت بخير - پدر بنده چند ماه پيش فوت شدند انحصار ورثه را انجام داديم يكي از برادران من يك وكالت تام به مادرم دادند چون مسافت ما زياد بود ولي متاسفانه به دلايلي ايشان ممنوع معامله شده اند و به اين زودي نميتوانند مشكلشان حل شود الان چكار ميشود كرد كه برادر من از وراث خارج شود خودش هم چنين چيزي ميخواهد چكار ميتوانيم انجام بدهيم مشكلات فراواني براي ما بوجود آمده ممنون ميشم به ما كمك و راهي به ما نشان بدهيد كه سريع بتوانيم انجام دهيم خيلي ممنون

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

نمیتوان قانونا ایشان را از ورثه خارج نمود.و راه هایی که پیشنهاد شود غیر قانونی و مجرمانه میتواند باشد.