مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری سالن اجتماعات

درود بر شما
من در یک مجتمع مسکونی 120 واحدی مالک یک واحد اپارتمان هستم
هیات مدیره ساختمان سالن اجتماعات مجتمع را در اختیار سرایداری قرار داده در صورتی که اتاق سرایداری 15 متری در طبقه -1 مجتمع وجود دارد
ایا هیات مدیره میتواند چنین تصمیمی در مورد مشاعات بگیرد؟
و این که من چطور میتوانم اقدام قانونی برای تخلیه سالن اجتماعات انجام دهم؟
سپاس از راهنمایی شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اظهارنامه به مدیر ساختمان ارسال کنید و این موضوع را به شکل قانونی به وی متذکر شوید.
در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته رفع تصرف عدوانی مشاعی را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.