مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری سالن اجتماعات و سرسرا به سرایداری و احداث حمام در آن

در یک مجتمع 40 واحدی سالن اجتماعات و سرسرایی وجود داشته که بدلیل عدم استفاده از آن تبدیل به انباری شده بوده است. اکنون این قسمتها تبدیل به سرایداری شده و برای سکونت سرایدار، حمامی ساخته شده است. ضمن اینکه در این مجتمع مکانی برای سرایداری در نظر گرفته نشده بوده
آیا نیاز به تغییر کاربری بوده و مجوز از جایی نیاز هست؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
بله می بایست از شهرداری مجوزهای لازم را اخذ نمایید.