مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت انباری آپارتمان

با سلام من ساکن یک آپارتمان 5 طبقه 17 واحدی هستم که سه واحد آن دوبرابر واحدهای دیگر وسعت دارد در پایان کار آپارتمان نوشته شده 14 واحد دارای یک انباری و 3واحد دارای دو انباری هستند ولی این 3 واحد در اسناد مشخص نشده و مدیر ساختمان ادعای مالکیت این 3 انباری اضافه را دارد وآن را اشغال کرده لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در قرارداد و یا سند آپارتمان به چه صورت آمده بر خلاف آن نیاز به پیگیری دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در سند ‌مالکیت وجود دو انباری مشخص شده است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، به نظر طبق توضیحات حضرتعالی اسناد نیاز به اصلاح دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این انباری متعلق به کسی که در قرارداد وی دو انباری قید شده است