مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت

سلام
من و همسرم بعد از 25 سال زندگی با سه فرزند بخاطر خیانت های مکرر همسرم جدا شدم و بعد از 6 ماه ایشون با ابراز پشبمانی و اینکه هدفش دیگه زندگی هست راضی به برگشت شدم و قرارشد یکماه صیغه موقت بخونیم و اگر مشکلی نبود بعد از یکماه عقد کنیم الان صیغه یکماه من تمام شده و ایشون میگن زندگی میکنن اما نه عقد و نه صیغه و الان میگن که من هیچ کدوم رو اصلا قبول ندارم و نمی‌خوام اسمت داخل شناسنامه من باشه و ازدواج سفید منظورشون هست اما من قبول نمیکنم ، الان هم من تمایلی به بودن ایشون ندارم ولی حاضر به صحبت کردن هم نیست و مدام طفره می‌ره که با من صحبت نکنه و توی خونه ی من هم هست ، آیا اگر یک طرف مرد یا زن صیغه رو قبول نداشته باشه ولی ظاهراً قبول کنن این کار درسته ، ایشون حتی مهریه صیغه هم ندادن.
آیا صیغه 99 ساله درسته که مرد و زن هیچ تعهدی به هم نداشته باشن ؟
ممنون میشم پاسخگو باشید ?

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اول اینکه میتوانید مهریه تان را مطالبه کنید
دوم اینکه اگر آقا در منزل شما سکونت دارد کلید را تغییر داده و مانع ورود شوید و اگر شلوغ کاری کرد با 110 تماس گرفته و صورتجلسه بگیرید
سوم زیر بار چنین چیزی نروید