مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی

با سلام
خانواده ما 600 متر ملک ورثه ای در روستایی حوالی ساوه داریم که حدود 15 ساله که تمام دیوارهای دور ملک و اطاقها و سقفها تماما ریخته و به ارتفاع 2 متر خاک و کاهگل کل زمین را پوشانده و ظاهر زشتی باین منطقه داده و باعث شکایت برخی همسایگان شده
این ملک سه بر هست و طرح هادی شامل آن میشود؟
ما ورثه این ملک در تقسیمات بین خودمان دچار مشکل هستیم و ممکن است تا چند سال بعد نتوانیم ملک را تعیین تکلیف کنیم.
آیا قانونا امکان دارد تا تعیین تکلیف ورثه ، دور تا دور ملک روی خط قبلی دیوارهای حریم ملک به ارتفاع 2 متر فقط دیوار کشی کنیم و هیچ ساخت و سازی داخل آن انجام ندهیم و داخل را خاکبرداری کنیم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد