مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نفقه

با سلام همسر بنده برای سال هایی که باهم در منزل مشترک زندگی مکردم دادخواست مطالبه نفقه دو سال قبل را خواسته چهار ماه هم هست که منزل مشترک را ترک کرده دادخواست مهریه و نفقه داده است سوال من این هیست ایا در حالی که خانم بنده در منزلی که من برایش تهیه کردم و تمام هزینه های خوراک پوشاک با بنده بوده میتواند شکایت درخواست نفقه سال های گذشته که در کنار هم زندگی میکردیم را بخواهد چون واقعا من از هیچ نظری برای خانمم کم نزاشته ام من نمیدانستم برای زندگی در کنار هم داریم باید به حساب خانمم پول واریز کنم و ازش رسید بگیرم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید با ارایه مستندات زندگی مشترک را تا تاریخ اعلامی به دادگاه اثبات نمایید، ظاهر در زندگی مشترک پرداخت نفقه است و عدم پرداخت باید توسط زوجه اثبات گردد. پیشنهاد میشود از تخصص وکیل کمک بگیرید

علاءالدین اصغری

جناب آقای علاءالدین اصغری :

سلام، طبق ماده 1107 قانون مدنی. نفقه شامل،خوراک، پوشاک، مسکن،و اثاث البینت و هر لوازمی که توسط زوج تهیه می‌شود نفقه گفته می‌شود .نفقه شامل‌ پول نمی‌شود. مگر اینکه زن و شوهر به دلايلی از هم جدا زندگی می‌کنند، و زوج بخواهد بصورت وجه نقد پرداخت کند.یا توسط کارشناس و دادگاه تعیین شود...