مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد سرقفلی

ملکی تجاری دارم که سرقفلی مغازه واگذار شده وبا توجه به اینکه چندین بند از قرارداد اجاره سرقفلی ،از سمت مستاجر نقض شده، میخوام قرارداد سرقفلی رو فسخ کنم و درخواست استرداد بدم.
مستاجر طبق قرارداد اجاره رسمی این موارد را نقض کرده:
-عدم تمکین جهت تمدید قرارداد (1 ماه و 20 روز از تاریخ قرارداد گذشته است)
-ساخت بالکن در مغازه از بتن و سنگ
-ساخت کنسول بتن و سنگ در 2 ضلع خارجی مغازه با حجم بزرگ و سنگین
-نصب 2 عدد کرکره فوق سنگین که منجر به ایجاد الودگی صوتی و بار اضافه به ساختمان گردیده است
-ایجاد ویترین در سمت خیابان اصلی
تاریخ قرارداد مربوط به سال 1399 میباشد و مشمول قوانین موجر مستاجر سال 1376 میباشد.
با توجه به اینکه مستاجر 3 قانون قید شده در قرارداد را نقض کرده و بر اساس بند 10 قرارداد (تخلف از هر يك از مفاد و شروط اين سند موجب خيار فسخ از طرف موجر خواهد بود و مالك حق در خواست استرداد سرقفلي مورد اجاره را به قيمت روز دارد.) مراحل فسخ رو به چه صورت باید پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ارسال اظهارنامه،تامین دلیل ودادخواست اعلام فسخ

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلا
بدوا اظهارنامه ای با عنوان فسخ به طرفیت مستاجر ارسال کنید و سپس دادخواست تایید فسخ را از دادگاه بخواهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه توضیح اینکه قابلیت فسخ دارد یا خیر میره داخل ماهیت حقوقی این موضوع که باید دفاعیات و لوایح قوی باشد که توجیه کننده قضیه باشد چرا که فسخ امری است اثباتی که برخلاف اصل است و نیازمند اثبات البته این مورد اهمیت پیدا میکند که قرارداد شما حتما باید رویت شود و چرا که ممکن است کلمات مجمل در آن وجود داشته باشد و همچنین باید تمام شروطی را که در قرارداد ذکر شده است در نظر گرفت چرا که ممکن است شروطی باطل باشد در هر صورت اسناد و مدارک شما نیازمند بررسی دقیق است و پس از آن نظر قطعی به شما عرض خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اابتدا‌ اظهارنامه فسخ ارسال کنید و سپس دادخواست تایید فسخ مطرح نمایید