مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک مشاع

سلام مدت 30 سال پیش مغازه ای از یکی از شرکا خریداری کردم.ولی متاسفانه یکی از شرکا فوت شده والان تقاضای سند کردم انحصار وراثت شریک ملک لازمه ونمیتونم نامه وراثت را از فرزندانش تهیه کنم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

چنانچه ورثه جهت تحویل انحصار ورثه با شما همکاری نمیکنند میتوانید خودتان به عنوان ذینفع از شورای حل اختلاف تقاضای صدور گواهی انحصار ورثه شریک متوفی را بنمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید به عنوان ذینفع درخواست انحصار وراثت بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شورای حل اختلاف می توانید بگیرید.