مشاوره حقوقی رایگان - استخدام دولتی در صورت تغییر جنسیت

باسلام و احترام،بنده ترم اخر دانشگاه دولتی هستم و عمل هام انجام شده و حالا میخوام کنکور تربیت معلم شرکت کنم و وارد فرهنگیان شم،گزینش دانشگاه فرهنگیان می تونن من رورد کنند بابت عمل تطبیق جنسیت که کاملا قانونی و مطابق شرع و عرف هست؟چنین چیزی اتفاق افتاد از ارگان مربوطه می تونم شکایت کنم؟لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

استخدام دولتی در صورت تغییر جنسیت استخدام فرهنگیان استخدام تغییر جنسیت