مشاوره حقوقی رایگان - همخونه شدن

با سلام هستم من دختری مجرد هستم که تنها زندگی می‌کنم الان می‌خوام با یک خانم همخونه بشم،من خودم مستاجر برادرم هستم اما کرایه نمی‌دم و قرار مبلغی از این خانم بگیرم و ایشون در منزل من زندگی کنه ولی اصول همخونه شدن رو نمی‌دونم چون تا حالا تجربه‌ای در این مورد نداشتم،ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مستاجر برادر هستید باید با ایشان هماهنگ کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با برادرتان قرارداد اجاره تنظیم کند و در قرارداد مبلغ اجاره و سهم هر یک را مشخص کنید تا به حساب موجر پرداخت کند و قید کنید موجر هر زمان خواست می تواند قرارداد را یک طرفه فسخ کند در این صورت یک هفته قبل باید به مستاجر اعلام کند در این صورت اگر مشکلی پیش اومد می توانید قرارداد را فسخ کنید و تخلیه را بخواهید.