مشاوره حقوقی رایگان - خانواده‌

سلام خسته نباشید
من زوج هسم و 7سال باهمسرم زیر یه سقف باهم بودیم ولی باهم جربحث کردیم زوجه میگه من طلاق میخوام منم طلاق شو نمیدم اگه بمیرمم نمیدم طلاقشو. من اعتیاد دارم به تریاک دیگه که همه میکشن عادی هس خلاف بزرگ نمیکنم و الان میتونه زوجه در دادگاه باهمون بهانه اعتیاد من طلاق بگیره من اعتیاد هم داشته باشم به زندگیم آسیب نمیزدم ؟ سند عقد ازدواج هم شروط 12گانه سوال امضا نگردیم هم زوج و زوجه

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
زوجه در صورت وجود عسر و حرج و یا کراهت می‌تواند اقدام به طلاق نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر زوجه عسر و حرج خود را در دادگاه ثابت کند طبق ماده 1130 قانون مدنی می تواند طلاق بگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زوجه با اثبات عسرو حرج میتواند طلاق بگیرید در غیر این صورت باید از شنا وکالت طلاق بگیرد