مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ توقف ملاک هست یا تاریخ صدور حکم

با سلام بنده تاجر ورشکسته هستم که در سال 93 درخواست ورشکستگی دادم
و بعد 7 سال حکم ورشکستگی من در تاریخ 1/03/1400 در دادگاه تجدید نظر تایید شد.
و تاریخ توقف بنده را توسط هیات سه نفره کارشناسان حسابداری 28/10/1393 اعلام نموده اند.
حال من بدهی های را که مدیر تصفیه اعلام کرده بود پرداخت نموده ام
ولی بانک بدهی جاری من را از سیستم بانک مرکزی پاک نمی کند و از بانک مرکزی شکایت کردم جوابیه اومد که حداقل شش سال از تاریخ ورشکستگی باید بگذرد تا از لیست سیاه بانک خارج شوم.
حال سوال من این است من 93 تاریخ توقف عملیات زدن برام یعنی من از 93 ورشکست شدم بانک میتونخ تاریخ صدور حکم را ملاک قرار بدهد؟
اگر نه وکیلی میحواهم که این مشکل بنده را حل کند باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و