مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پارک خودرو جلو درب

ما در یک بن بست 6 متری زندگی می کنیم و آخرین منزل در سمت راست کوچه و چسبیده به خانه انتهای بن بست هستیم. همسایه ته بن بست، وقتی ماشین پارک می کند، جلوی در ورودی و بخشی از پارکینگ ما را می گیرد و هرچه تذکر می دهیم می گویند حق ماست جلوی در خودمان پارک کنیم و با فاصله یک متری از در ورودی ما پارک می کنند که بتوانیم خودمان رد شویم و می گویند هر وقت میخواهید ماشین ببرید زنگ بزنید تا ماشین را برداریم. چون برای پارک دو ماشین در پارکینگ مشکل داریم .حق پارک با چه کسی هست؟می توانیم بگوییم نمیخواهیم جلوی در ما پارک کنند؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید تعامل کنید
جلو درب پارکینگ هر خانه مربوط به همان خانه است و دیگری حق استفاده ندارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم می‌توانید با تماس با پلیس 110 گزارش تهیه و سپس مبادرت به اقامه دعوی تصرف و مزاحمت و ممانعت از حق نمایید