مشاوره حقوقی رایگان - جانباز محسوب میشوم یا معلول

سلام علیکم بنده نظامی ارتش بودم و از سال 79 تا 97 مشغول خدمت بودم به علت بیماری افسردگی اساسی شدیدباخصایص سایکوتیک بازنشسته بند جیم ماده 108 شدم و از طریق ستاد نزاجا دستور تکمیل صورت سانحه یا فرم ب به همین علت برای شرکت درکمیسیون ماده 120 به یگان خدمتی ام شده بود و تکمیل و ارسال شده بود که بنده اصلا خبر نداشتم پس از برقراری حقوق بازنشستگی 48 درصد جانبازی و معلول عادی و نقص عضو یک درصد در حکم حقوقی قید شده و در فیش حقوقی هم بند فوق العاده ایثارگری و بند عودت درمان ماده 37 دریافتی دارم وظیفه بگیر محسوب میشم میخواستم ببینم طبق شرایط کلی بنده جانباز هستم یامعلول و در دفترچه بیمه قید میشه یانه ومیدونم که جانبازی و معلولیت به جهت بیماری غرامتی شامل حالش نمیشه.
باتقدیم شایسته ترین احترامات

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد غ

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان در تخصص کارشناس بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان پیگیری کنید