مشاوره حقوقی رایگان - نظریه پزشک قانونی

سلام در ضرب و جرحی غیر از صدمات دیگر دچار شکستگی استخوان بینی شدم که از طریق معرفی پزشکی قانونی تصویربرداری رادیولوژی شکستگی را همان روز تائید کرده است. منتها نظریه پزشکی قانونی ضمن تایید شکستگی اعلام کرده"علایم بالینی در رابطه با ارتباط شکستگی با حادثه مورد ادعا احراز نشد" این در حالی است که روز حادثه،کارشناس دیگر پزشکی قانونی طی نظریه دیگر جراحت دامیه بینی و برخورد جسم سخت را تایید و به رادیولوژی معرفی کرده بود.و بنده به استناد پیشینه پزشکی هیچ گونه سابقه شکستگی و ناراحتی طبیعی در بینی نداشتم. نظر شما در رابطه با اثبات این موضوع درحالیکه دو تصویر برداری دیگر نیز شکستگی ور وند ترمیم را تایید میکند چیست؟ آیا اصل استصحاب و منطبق نبودن نظر کارشناس با اوضاع و احوال، و صریح و مستدل نبودن نظر پزشکی قانونی ارزش اثباتی دارد؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
بهتر است دلائل ديگرنظير شهادت شهود و فيلم و عكس از زمان حادثه ملاحظه و جهت تقويت دليل ارايه دهند

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
بله دارد
در خصوص اینگونه موارد و عدم اقناع قاضی پرونده به منظور بررسی مجدد نزد پزشک ارسال می گردد و اگر پزشک مجدداً نتوانست احراز نماید دادگاه می تواند نسبت به پرونده شما به پزشک معتمد مستفاد از آیین دادرسی کیفری.