مشاوره حقوقی رایگان - اثبات پرداخت نفقه

سلام
باشکایت همسرم محکوم به پرداخت نفقه شدم، در صورتیکه ایشان بدون دلیل منزل را با دو فرزندم ترک کرده است.دادگاه حل اختلاف به دلیل بالابودن سقف مطالبه پرونده رابه دادگاه ارجاع داد.
بنده ضمن ارایه لیست پرداختی های مهمور به مهربانک بابت نفقه خواستار رسیدگی شدم لیکن دادگاه تجدید نظر بازهمان مبلغ رابرای پرداخت تاییدنموده
چکارکنم که اثبات کنم نفقه وی پرداخت شده است؟؟ باتوجه به حکم قطعی تجدید نظر!
ممنون

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام اظهارنامه و دادخواست الزام به تمکین اقدام نمایید تا از این به بعد نفقه همسر قطع گردد پس از رای الزام به تمکین که دو سال هست منزل را ترک کرده می توانید اعاده دادرسی اقدام نمایید