مشاوره حقوقی رایگان - سلب مسئولیت مدیر ساختمان برای حوادث ساختمان

ساختمان 8 واحدی ما مدیر ساختمان ندارد همه یا مستاجر هستند یا سن بالا همسر من به دلیل جلوگیری از کثیف ماندن ساختمان و چک آسانسور، مسئول این کار شده بدون هیچ امضا ای از ساکنین. فقط شماره کارت گذاشته و پرداختی ها رو انجام میده . الان خیلی تو فضای مجازی میگن با فیش پرداختی در صورت بروز حادثه آسانسور میتونن ثابت کنن همسر من مدیر ساختمان بوده و ازش دیه بگیرم میخوام بدونم این ممکنه؟ و چه طور میتونیم ثابت کنیم که مدیر نیستیم و این کار سود مالی برای ما نداره . ازشون امضا بگیریم مثلا؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
مدیر شدن پروسه قانونی دارد که شما آن پروسه را طی نکردید لذا همسر شما عنوان مدیر ندارد