مشاوره حقوقی رایگان - خسارت نشتی آب از طبقه بالا

سلام
آپارتمان ما 12 واحدی هست که هر 4 واحد توسط یک لوله آب مشاع تامین می شوند
من ساکن طبقه دو هستم و لوله آب مشاع واحد های هم سمت من از سقف و دیوار دستشویی می گذرد.چند وقت بیش به علت نشتی لوله آب مشاع از طبقه سوم سقف دستشویی من آسیب دید. آیا جبران خسارت این موضوع بر عهده مالک طبقه سوم می باشد؟

پاسخ ها :

خسارت نشتی آب از طبقه بالا خسارت نشتی آب در آپارتمان نشتی آب