مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پرونده به دادگاه عالی انتظامی قضات

باسلام‌
دریک‌پرونده‌مربوط‌به‌اجرت‌المثل‌ایام‌تصرف‌به‌عنوان‌خوانده،دردادگاه‌بدوی‌‌حق‌به‌من‌داده‌شد.
طرف‌چندتافامیل‌تودادگاه‌داشت‌‌به‌ناحق‌رای‌رودرتجدیدنظرنقض‌کردوبنده‌روبه435میلیون‌تومان‌محکوم‌کرد.پارسال‌برج11ازقضات‌تجدیدنظر‌به‌دادسرای‌قضات‌شکایت‌کردم‌این‌پیامک‌دیروزواسم‌اومد:
رسيدگي انتظامي در اين دادسرا خاتمه پذيرفته و پرونده شمابه کلاسه .... با تشخيص تخلّف به موجب كيفرخواست شماره...... و تاريخ 1402/05/28 به دادگاه عالي انتظامي قضات ارسال گرديد.  توضيح : تصميم دادسرا از ناحيه شاكي انتظامي قابل اعتراض نمي باشد .
معنیش‌چی‌میتونه‌باشه؟