مشاوره حقوقی رایگان - مصرف مشروبات الکلی

سلام،بنده سال 99 به علت شرب خمر دستگیر شدم،حکمی که برام اومد:با توجه به اینکه امکان خطا در دستگاه تست الکل هست و با توجه به رافت اسلامی متهم تبرئه میباشد...
مجددا سه ماه پیش به علت شرب خمر دستگیر شدم و یک استکان مشروب هم داخل ماشین بود..
رفتم ناحیه 38 گفتن چون سابقه داری باید بری سلیمان خاطر
ولی من گفتم تبرئه شدم که گفتن نه تبرئه نشدی ما چشم پوشی کردیم...
حالا احضاریه برام اومده و معاون دادستان ناحیه 38 گفته متهم فاقد سابقه کیفری میباشد اما با توجه به تشکیل پرونده با موضوع مشابه در سال 99و تحقیقات ضابطین و سایر قرائن و امارات مندرج در پرونده ودفاعیات و انکار بلاوجه متهم در تحقیقات دادسرا مبنی بر جهل موضوعی نسبت به اینکه نوشیدنی حاوی الکل است مرتکب بزه فوق بزهکار میباشد و تقاضای مجازاتش میشود
میخوام بدونم امکان عفو و بخشش هست؟
ضمنا من گفتم که نمیدونستم نوشیدنی حاوی الکل هست...
و درکل اینکه حکمم چی هست

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

حد شرب خمر 80 ضربه شلاق هست و بابت نگهداری هم جریمه و حبس