مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مطالبه دیه

سلام ...شوهرم از دیوار دونفر کارگر افغانی رو برای ایزوگام کردن پشت بام آورد ...این آقا وقتی اومد سرکار دبه کرد گفت این کار برام صرف نداره شوهرم گفت برو بعد این آقا رفت پشت بام اومد نردبان رو بد میزاره ما نبودیم ...خودشو میندازه رو یک بالشت تو حیاط نردبانم پرت میکنه پایین اورژانس زنگ زدم اومد گفت وضعیتش وخیم نیس نبردش...
شصت پاش از جا در رفته و گویا نمیدونم دستش خودشون یک بار میگن شکسته یه بار میگن مو برداشته ...
هرشب به شوهرم زنگ میزنن ما تا الان 3 میلیون خرج کردیم پول بریز وگرنه شکایت میکنیم بعد از 4 روز که دیدن محل نمیدیم رفتن شکایت کردن حالا میخام ببینم حرفشون میرسه یانه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید به دقت بررسی کنیم