مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام پدر من سی سال پیش خانه ای رو قولنامه می‌کند طی این سال ها ب اوقاف مراجع نمیکنه و بعد سی سال که قصد فروش داشته بابت کار سند میره مشخص میشه زمینی که 150‌متر فروخته شده 60‌متر تو اوقاف ثبت شده فروشنده که از اقوام دور هست حتی حاضر ب سند زدن 60‌متر نمیشه میگه من چیزی را امضا نکردم در صورتی که ما قولنامه سی سال پیش رو داریم و طبق اون قولنامه کنتور برق گاز گرفتیم و اجازه ساخت آیا با شکایت می‌توان ثابت کرد

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله قولنامه را به نظر یک وکیل برسانید تا راه دعوا را بدرستی شروع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قرارداد دارید می‌توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید