مشاوره حقوقی رایگان - پرونده از شورای حل اختلاف به دادگاه ارسال شده جوابی دریافت نکردم

درود بر شما دوستان کسی از من 2000یورو دزدی کرد که دوستم بود و از زیر کف پای ماشین برداشت و شواهد نشون داده که به خانه پدرش گذاشته ولی قبول نکرده و شورای حل اختلاف ما را به دادگاه ارجاع داده که تمامی حرفها و شواهد بر علیه متهم است شکایت من مبنی بر خیانت در امانت است از وقت شورا تا الان 23 میگذرد ولی جوابی دریافت نکردم من باید از چه راهی پیگیری کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

به شعبه شورای حل اختلاف مراجعه و پس از اخذ بارکد پستی به دادسرای مربوطه مراجعه نمایید