مشاوره حقوقی رایگان - صلح

با سلام یکی از دوستان من در مورد خودرویی چنین صلح کردند
یک عدد خودروی آمیکو را با یک عدد خودروی 206 صلح کرده اندیعنی ایشان خودرو آمیکو را به طرف داده و در مقابل خودروی 206 که اسم طرف مقابل هم نیست به دوست من داده اند و یک عدد چک دریافت کرده اما چک در موقع مقرر به دلیل عدم موجودی وصول نشده ضمنا در قرارداد صلح شرط شده که اگر چک وصول نشه یک قطعه زمین در روستا به ایشان بدهند اما طرف مقابل به هیچ کدام از تعهدات خویش عمل نمی کند ضمنا در عقد صلح کلیه خیارات را از خودشان سلب کرده اند با این وصف ایشان چه کند

پاسخ ها :

مهدی ریحانی سجهرود

جناب آقای مهدی ریحانی سجهرود :

درود
برای بطلان معامله اقدام کنند به دلیل عدم تراضی و یا به زبان ساده باطل کردن صلحنامه

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

میتوانید ایشان را الزام به تحویل زمین نمایید