مشاوره حقوقی رایگان - افزایس سطح زیر کشت پروانه چاه آب کشاورزی

با سلام و احترام
پدرم در سال 1368 از ارثیه پدریشان که مقدار 27500 متر مربع زمین کشاورزی به ارث برده بود و همین مقدار هم از فردی دیگر کنار زمین خود خریداری کرده بود، اقدام به دریافت پروانه چاه میکند. در اداره منابع طبیعی، مقدار زمین ما 5و نیم هکتار می باشد ولی در سازمان آب ، کروکی پروانه چاه 3ونیم هکتار مجوز داده شده است. در سال 1379 مقدار 7ونیم هکتار زمین همسایه را خریداری کردیم. آیا پدرم می تواند با توجه به اینکه قبل از سال 1382 زمین جدید خریده است سطح زیرکشت خود را از 3ونیم هکتار به 13 هکتار درخواست اصلاحیه افزایش بدهد و در کروکی پروانه چاه ثبت گردد؟ از چه راهی می توانم برای این افزایش اقدام نماییم.
با تشکر از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

باید توسط کارشناس اداره اب کارشناسی گردد و اداره اب با افزایش
سطح کشت موافقت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شرکت آب منطقه‌ای درخواست خود را پیگیری کنید.