مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

من دوسال پیش ماشینم و به یک شهرستانی فروختم و قراربود من دوماه بهش فرصت بدم ماشین وبه نامش کنه اما بعدازدونیومد به نام کنه چون میخواست ماشین ثبت نام کنه به قیمت کارخونه الان دوسال بیشترکه این اقا هرچه التماس کردم بیاد نیومد منهم چون ماشین به نامم بوده نتونستم براماشین ثبت نام کنم تازه پس اندازم وهم خرج کردم من بیکارم وکارم فقط مسافرکشی بود الان که ماشین ثبت نام کرده بود کلی هم سودگیرش اومده الان میگه بیا به نام بزن راهنماییم کنید راستی برای یارانه که گفته بودن براباردوم ازاول ثبت نام کنید من جاموندم ویک سال پیش گفتن چامونده بیاد ثبت نام کنه به من ندادن رفتم فرمانداری بهم گفتن وضعت خوبه ماشبن ام وی ام داری امتطاریارانه داری بهت بدیم عین این وبهم گفت راهنماییم کنید کلی ضررکردم واونها کلی سودکردند

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است هرچه سریعتر فک پلاک کنید تا از مشکلات احتمالی بعدی جلوگيري شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما باید جهت تعویض پلاک اقدام کنید.
در طول این دو سال نیز توانستید دا‌دخواست الزام به فک پلاک بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست درخواست ترک پلاک داشته باشید